Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija

Vaikų vasaros stovykla „Kartu smagiau“

Įgyvendinant tarptautinį Europos Sąjungos finansuojamą projektą ENI-LLB-0-249 pagal Europos kaimynystės priemonę rugpjūčio 16-27 dienomis Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazijoje buvo organizuota vaikų vasaros stovykla „Kartu smagiau“. Stovyklos tikslas – skatinti domėjimąsi etnokultūra, sudaryti galimybes mokinių saviraiškai, fiziniam aktyvumui, sveikai gyvensenai ir įvairiapusiam ugdymui.

Stovyklautojai dalyvavo edukaciniuose renginiuose, kūrybinėse dirbtuvėse, pažintinėse išvykose, sportavo, žaidė lavinamuosius žaidimus. Mokiniai lankėsi Gintaro muziejuje, funikulieriumi pakilo į Gedimino kalną, nuo kurio atsiveria nuostabi Vilniaus panorama, aplankė aukščiausią Lietuvoje Pūčkorių atodangą, Nacionaliniame dailės muziejuje dalyvavo vilnos vėlimo meistriškumo pamokoje. Didelį įspūdį paliko išvyka į Pelėdų parką ir Alpakų kaimą. Stovyklos dalyviai buvo aktyvūs, draugiški ir ištvermingi. Dėkojame visiems už gerą nuotaiką ir tikimės, kad patirti įspūdžiai, įdomios veiklos ir nuostabūs nuotykiai dar ilgai neleis pamiršti gražių ir prasmingų stovyklos akimirkų.

Šį straipsnį iš dalies finansavo Europos Sąjunga. Už jo turinį atsako tik Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis leidinys atspindi Europos Sąjungos poziciją.

Gimnazija vykdo priešmokyklinio, pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas.

Steigėjas – Vilniaus miesto savivaldybė

Teisinė forma – biudžetinė įstaiga

Mokomoji kalba - baltarusių

Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 191722390

Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija

Sietyno g. 21, Vilnius LT-04316

Tel. / faksas +370 5 245 9127

rastine@skorinos.vilnius.lm.lt

© 2024 Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija