Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija

Konferencija Minske

2016 m. spalio 29-30 d. mūsų gimnazijos mokiniai ir mokytojai dalyvavo XIX-ame tiriamųjų darbų konkurse, kuris vyko Minsko apskrities švietimo plėtros institute. Renginyje dalyvavo 7-8, II-III g klasių mokiniai. Gimnazistai pristatė savo darbus keliose sekcijose: humanitarinių mokslų (A.Jasinskaja, B.Senkevič, 7 kl.), baltarusių kalbos ir literatūros (G.Siliuk, 8 kl.), rusų kalbos ir literatūros (K.Miloš, III g kl.), ekologijos (A.Taraškevič, V.Paršonak, II g kl., A.Skorochodova, III g kl.). Mokinius konkursui ruošė chemijos ir biologijos mokytoja metodininkė S.Griško, geografijos ir technologijų mokytoja metodininkė G.Vincukevičienė, baltarusių kalbos mokytoja metodininkė J.Baziuk, rusų kalbos mokytoja metodininkė L.Miloš.

Visi gimnazistų darbai buvo labai gerai įvertinti. A.Jasinskajos ir B.Senkevič darbas humanitarinių mokslų sekcijoje apdovanotas II-ojo laipsnio diplomu. Baltarusių kalbos ir literatūros sekcijoje G.Siliuk apdovanota III-ojo laipsnio diplomu. A.Skorochodova ekologijos sekcijoje laimėjo III vietą ir buvo apdovanota III-ojo laipsnio diplomu.

Nuoširdžiai sveikiname konkurso dalyvius ir nugalėtojus! Dėkojame mokytojams, padrąsinusiems mokinius ir padėjusiems pasiruošti konkursui.

Gimnazija vykdo priešmokyklinio, pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas.

Steigėjas – Vilniaus miesto savivaldybė

Teisinė forma – biudžetinė įstaiga

Mokomoji kalba - baltarusių

Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 191722390

Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija

Sietyno g. 21, Vilnius LT-04316

Tel. / faksas +370 5 245 9127

rastine@skorinos.vilnius.lm.lt

© 2024 Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija