Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija

Kalėdos gimnazijoje

Kasmet gruodis yra ypatingas metas gimnazijoje. Tai gražiausių metų švenčių – Šventų Kalėdų ir Naujųjų metų – laukimo laikotarpis, kai visi gimnazijos bendruomenės nariai drauge dirba skleisdami gerą nuotaiką ir nuoširdumą, puošia klases, salę bei kitas gimnazijos erdves, gamina Kalėdines dekoracijas, atvirutes, kalbasi apie šio laikotarpio tradicijas, rašo sveikinimus ir laiškus Kalėdų seneliui.

Gruodžio 22 dieną gimnazijoje vyko gražiausias ir vaikų laukiamiausias žiemos renginys „Kalėdų stebuklo belaukiant“, į kurį susirinko visi: vaikai, gimnazijos darbuotojai, tėveliai, svečiai. Mokiniai vaidino, šoko, dainavo. Jie pademonstravo neįtikėtiną kūrybiškumą, visi pasirodymai buvo originalūs, nuotaikingi. Kalėdų senelis, kaip ir pridera tikram Kalėdų seneliui, visiems vaikams įteikė dovanėlių ir pažadėjo sugrįžti kitais metais. Be Kalėdų senelio į svečius atvyko garbingų svečių: Baltarusijos Respublikos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Lietuvoje Aleksandr Korol, Baltarusijos Respublikos ambasados Lietuvoje ministrė patarėja Liudmila Tatarinovič, Baltarusijos Respublikos ambasados Lietuvoje patarėja kultūros, diasporos klausimais Olga Dašinevič, UAB „Yukon Advanced Optics Worldwide“ generalinis direktorius Aliaksandr Alsheiski. Jie išsakė gražius, šiltus sveikinimo žodžius ir atvežė dovanų: kaip ir kasmet vaikų taip mėgstamų saldumynų ir labai lauktų naujų kompiuterių į informacinių technologijų kabinetą. Nuoširdžiai dėkojame už paramą ir dėmesį mūsų gimnazijai.

Šią dieną vyravo šventinė kalėdinė nuotaika, leidusi visiems pabėgti nuo mokyklinės rutinos ir suteikusi daug džiaugsmo bei gerų emocijų.

Gimnazija vykdo priešmokyklinio, pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas.

Steigėjas – Vilniaus miesto savivaldybė

Teisinė forma – biudžetinė įstaiga

Mokomoji kalba - baltarusių

Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 191722390

Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija

Sietyno g. 21, Vilnius LT-04316

Tel. / faksas +370 5 245 9127

rastine@skorinos.vilnius.lm.lt

© 2024 Vilniaus Pranciškaus Skorinos gimnazija